pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 5, 2012 11:35 am Lees verder →

Ook in Zuid-Limburg publiek positief over wiet-controles

Roerdalen/Maastricht – Het publiek reageert overwegend positief op de controles die de politie vanaf gisteren doet rondom het gewijzigde beleid bij coffeeshops en de invoering van de wietpas. De politie grijpt de controles aan als middel om de veelal buitenlandse bezoekers te informeren over het nieuwe beleid en door een flyer met de nieuwe regels uit te reiken.

De controles vinden komende tijd op verschillende manieren en tijden plaats. Grensverkeer wordt regelmatig geconfronteerd met een politiecontrole. Parkeerplaatsen langs de uitvalswegen worden besurveilleerd en politiemensen reizen mee op trein en bus naar en van Aken en Luik. Tijdens sommige controles wordt samengewerkt met de spoorwegpolitie, medewerkers van Toezicht & Handhaving van de gemeenten en/of de Koninklijke Marechaussee. In Kerkrade is er sprake van ‘gemengde’ patrouilles met een Nederlandse en een Duitse politieman. Verder worden alle 23 in de politieregio Limburg-Zuid gevestigde coffeeshops in de gaten gehouden waarbij de algemene indruk tot nu toe is dat ze zich aan het afgesproken beleid houden.

Bij een van de gisteren gehouden controles werd op de Nieuwstraat in Kerkrade een wiettaxi gecontroleerd. In de auto werden 32 gripzakjes met softdrugs aangetroffen. De bestuurder, een inwoner van Kerkrade, werd aangehouden. Hij werd al eerder betrapt bij het optreden als wiettaxi. Eveneens in Kerkrade werd een man aangehouden met 17 zakjes met hennep en een ploertendoder. De man, een medewerker van een coffeeshop die voor zijn baan vreest, probeerde een handeltje voor zichzelf op te zetten en ving klanten op in de buurt van het Roda-stadion.



Posted in: politie, roerdalen