pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 24, 2019 12:02 pm Lees verder →

Ook bondscoach Koeman zag penalty tegen Ajax … en de rol van de arbitrage blijft discutabel

Roerdalen – Roerdaljournaal.nl zag ook het ( ogenschijnlijk?!?) weer bevoordelen van Ajax jl zondag tegen Heerenveen; puntenverlies betekende dat voor Heerenveen en ja…de titel mag niet opnieuw naar PSV. Daar zorgen de nationale arbiter inclusiefs VAR!s wel voor…Bijvoorbeeld. Zondag jl. Scheidsrechter Serdar Gözübüyük lijkt zo langzamerhand nog de enige in Nederland te zijn die de botsing tussen doelman Kostas Lamprou en spits Sam Lammers geen penalty vond. Ook Oranje-bondscoach Ronald Koeman vond het overduidelijk een strafschop.

“Het is een penalty. Honderd procent? Ja”, begint Koeman aan tafel bij VTBL, het nieuwe voetbalpraatprogramma van RTL. “Dan bekruipt je toch heel lichtelijk het gevoel van: ‘Als het aan de andere kant gebeurt, in de zestien van Heerenveen, dan is het een penalty.'”

“Want het verbaast mij, de scheidsrechter gaat ook nog kijken. Je zag het aan het gezicht van Lamprou, hè? Op het moment dat de scheidsrechter naar de zijkant gaat, zag je in het gezicht van Lamprou al: ‘Ohh, nu ben ik de klos.. Nu is het een penalty.’ En dat was het ook gewoon.”Posted in: algemeen, roerdalen