By augustus 30, 2011 6:54 am Lees verder →

Ook voor Roerdalen: voor iedereen Cursus omgaan met de computer

Computercursussen in de Woonkamer Roermond

Roerdalen – Voor alle inwoners van Roermond en omgeving die graag willen leren hoe zij op een eenvoudige manier met hun computer om kunnen gaan, organiseert de Woonkamer voor de derde maal dit jaar computercursussen. Tijdens de cursussen wordt uw basiskennis op computergebied vergroot. De Woonkamer bevindt zich op Mozartstraat 117, 6044 RH in Roermond.
 
Werken met de pc is niet alleen voorbehouden aan de jongere generatie, ook senioren kunnen er veel plezier aan beleven. Bovendien geeft het veel voldoening en vergroot uw leefwereld. Kom daarom langs bij de Woonkamer en informeer bij één van de gastvrouwen. Zij kunnen u, onder het genot van een kopje koffie of thee, zelf vertellen hoe zij de cursus hebben ervaren.
 
Elke cursus bestaat uit 6 lessen. De cursussen vinden vanaf 13 september plaats op dinsdagochtend van 9.30 tot 11.00 uur, op dinsdagavond van 19.00 tot 20.30 uur en op woensdagochtend van 9.30 tot 11.00 uur. Inschrijven kan van 1 augustus t/m 1 september.
 
Overige cursussen
Naast de computercursus kunt u zich ook inschrijven voor de cursussen Internet en e-mail, Tekstverwerking met Word 2003 en Digitale fotografie.
 
Meer informatie
Voor meer informatie en inschrijven kunt u contact opnemen met Güldane Akkaya, tel. 0475 38 46 27, Gerrit Verhoevenstraat 14 in Roermond.Posted in: roerdalen, roermond