By april 11, 2012 3:22 pm Lees verder →

Op 12 april informatiebijeenkomst Hart voor Hart Roerdalen

Roerdalen – Op donderdag 12 april is een informatiebijeenkomst over Hart voor Hart Roerdalen in de Apollohal in Melick. De avond begint om 20.00 uur en is toegankelijk voor iedereen die meer wil weten over Hart voor Hart Roerdalen.

Hart voor Hart in Roerdalen is een project waarbij een netwerk wordt gevormd van vrijwilligers die burgerhulp kunnen verlenen bij een hartstilstand. Er wordt ook een netwerk gevormd van AED’s (automatisch externe defibrillatoren) die bij een reanimatie ingezet kunnen worden. De gemeente heeft 18 AED’s aangeschaft die voor een deel al verspreid zijn over de kernen in Roerdalen. Het is echter noodzakelijk dat zich veel vrijwilligers aanmelden en laten registreren. Immers, hoe meer vrijwilligers binnen een straal van 500 meter afstand van een AED wonen, hoe meer het hulpnetwerk dekkend zal zijn. Vooral in Melick zijn nog veel vrijwilligers nodig. Daarom organiseren we nu in Melick nogmaals een informatiebijeenkomst.

Meer informatie en aanmelden?
Als u naar de informatiebijeenkomst wilt komen, kunt u zich aanmelden bij Pierre Boosten, telefoon: (0475) 888 888, e-mail: [email protected] of bij de EHBO-vereniging in Melick. U kunt ook contact opnemen als u vragen heeft. Kijk ook alvast eens op www.burgerhulpverleninglimburPosted in: roerdalen