pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 27, 2011 11:03 am Lees verder →

Op hele A2 snelheid van 130 km bepleit door VVD en PVV

Op de snelweg A2 moet de maximum snelheid overal naar 130 kilometer per uur. De VVD en de PVV vinden dat de snelheid op het hele traject tussen Amsterdam en Maastricht omhoog kan.
VVD-Kamerlid Aptroot vindt het idioot dat automobilisten op sommige stukken vijf banen naast elkaar zien liggen, terwijl ze maar 100 mogen rijden. De PVV ziet de snelheid liever vandaag dan morgen omhoog gaan.

De resultaten van enkele proeven met een hogere maximum snelheid worden dit najaar verwacht. Er wordt gekeken naar geluidsoverlast, veiligheid en milieuvervuiling.

Vanuit het noorden kom je over de A2 bij Empel (Den Bosch) de provincie Noord-Brabant binnen. In het zuiden bij Maarheeze kun je de provincie via de A2 weer verlaten.

Aptroot vindt dat er zoveel mogelijk 130 moet worden gereden op de snelweg. Het zou ideaal zijn als je Amsterdam tot Maastricht 130 kan rijden. Volgens hem is het wel belangrijk om te kijken naar de haalbaarheid. “Als er bijvoorbeeld een woonwijk naast de snelweg ligt waardoor je milieuproblemen kan krijgen, moet je het niet toestaan.”Posted in: Geen categorie