pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 20, 2013 9:56 am Lees verder →

Op plek 1 met…Hart voor Hart Roerdalen

Roerdalen- Samen met Leudal en Nederweert is Roerdalen in Noord- en Midden-Limburg de eerste gemeente die erin is geslaagd minstens 1% van haar inwoners actief te betrekken bij Hart voor Hart Roerdalen. 

Theo Schrijnemaekers, projectleider Burger Hulpverlening Limburg (BHL): “Dat is een fantastisch resultaat! Immers, hoe meer vrijwilligers zich hebben aangemeld, hoe groter de kans dat er snel hulp kan worden verleend als iemand een hartstilstand heeft gekregen.”

Hart voor Hart Roerdalen is een project dat uit twee netwerken bestaat. Het eerste netwerk wordt gevormd door vrijwilligers, mensen met een reanimatie/AED -diploma die burgerhulp kunnen verlenen bij een hartstilstand. Het andere netwerk bestaat uit zorgvuldig over de kernen verspreide AED’s (automatisch externe defibrillatoren) die bij een eventuele reanimatie door de vrijwilligers ingezet kunnen worden. 

Word ook vrijwilliger!
Theo Schrijnemaekers: “Het is mooi dat zich in Roerdalen zoveel vrijwilligers hebben aangemeld. Dat betekent echter niet dat het systeem zo uitgebreid is dat in de hele gemeente een vrijwilliger binnen korte tijd bij een slachtoffer kan zijn. Om dat te bereiken zijn nog meer vrijwilligers nodig. Iedereen met een reanimatie/AED-diploma en iedereen die bereid is deze diploma’s te halen, kan zich bij het netwerk aansluiten. Heeft u interesse, meld u dan aan!”

Informatieavond
Wilt u meer weten over Hart voor Hart Roerdalen? Zet dan donderdag 18 april vast in uw agenda. Dan vindt in de kantine van sporthal De Koeweide in Montfort een informatieavond plaats. Te zijner tijd leest u hierover meer op deze website en infopag.Posted in: roerdalen