pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 5, 2016 5:58 pm Lees verder →

Politievrouw uit Echt : Op weg in Amsterdam ( deel 4)

image

Echt – Ik neem jullie mee naar Amsterdam deel 4

Donderdag 4 vrijdag 5 en zaterdag 6 februari zijn de officiële dagen van de EU-top in Amsterdam. Dat is aan verschillende zaken te merken. Waar we als motorrijders vorige week en deze week ondergebracht werden in een kazerne, slapen we nu 2 nachten in een “echt” hotel. Het was gisteravond na een hele lange dag (14:00 uur tot 01:00 uur) toch wel lekker om niet mijn eigen bed op te hoeven maken…… Het uitzicht vanaf de 17e etage was zowel in het donker als bij daglicht heel bijzonder. Ontbijten met “a view over Amsterdam” was voor mij ook nieuw. Maar maak jullie geen zorgen, volgende week slaap en ontbijt ik weer gewoon op de kazerne hoor!
De gids-ritten werden in tegenstelling tot eerder deze week nu “begeleidingen”. Mijn groepje bestaat uit 5 motorrijders. 3 motorrijders vormen de “spitsers”, zij werken met z’n drieën vooruit om al het verkeer op de kruisingen stil te zetten. De kruisingen worden daarbij helemaal verkeersvrij gemaakt zodat er geen gevaar kan ontstaan voor de passerende stoet. De 4e motorrijder is de “commandant”, hij rijdt vlak voor de auto waarin de VIP zich bevindt. Deze motorrijder geeft de positie van het VIP voertuig door aan de “spitsers” die al een aantal kruisingen verderop hun werk aan het doen zijn. De laatste motorrijder is de “sluitrijder” en die zorgt er onder andere voor dat de stoet op de snelweg niet wordt ingehaald en dat het verkeer, dat op de kruisingen door de “spitsers” stilgezet is, weer een oprijteken krijgt als de stoet voorbij is. Gisteren was ik de sluitrijder van de stoet. Bij het invoegen op de A4 bij Schiphol waar de rijbaan bestaat uit 6 rijstroken is het best druk in je eentje om alle verkeer achter je te houden…..
Het was niet heel erg druk maar in het donker is het toch altijd weer anders dan overdag. En Amsterdam is geen Echt, Susteren of Roermond en het verkeer op de A4 en de A10 is niet te vergelijken met het verkeer op de A2 of de A73…..
Gisteren hadden wij als groepje onze laatste rit om 22:25 uur. Omdat onze VIP vertraging had met zijn vliegtuig moesten we ruim een uur wachten op Schiphol. Vlak voor vertrek hoorden we ook nog dat we niet onze geplande route konden rijden omdat er een weg afgesloten was ivm wegwerkzaamheden. Nu moest er geïmproviseerd worden. Omdat het al laat was en er weinig verkeer op de A10 reed, konden we onze route zonder veel problemen aanpassen. Een half uurtje later was onze VIP, een minister uit Bulgarije op zijn plaats van bestemming. Om 01:00 waren wij terug in ons hotel en dan is het heerlijk om in je opgemaakte bedje te ploffen…..Posted in: roermond