pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 6, 2011 10:45 am Lees verder →

Open dag gemeente Roerdalen trok liefst 1500 bezoekers

Roerdalen – Ongeveer 1500 bezoekers bezochten op zaterdag 1 oktober jl de open dag van de gemeente Roerdalen. De open dag had als thema: Roerdalen is klaar voor de toekomst. Het college kwam daarom op elektrische fietsen, scooters en steps naar de openingshandeling. Burgemeester Hanselaar knipte na haar toespraak samen met enkele kinderen het lint door bij de ingang van het nieuwe Servicepunt. Daarna kon de open dag beginnen. Op de foto de burgemeester (rechts) praat met enkele bezoekers van de open dag.

In het gemeentehuis waren verschillende presentaties en demonstraties. Via een korte rondleiding door het nieuwe Servicepunt, de centrale balie, kregen bezoekers informatie over de vernieuwde dienstverlening van de gemeente. Veel mensen namen een kijkje in het gemeentelijke archief, de vergaderruimtes en het kantoorgedeelte. Lauren Scheepers, muzikaal talent uit Sint Odiliënberg, verzorgde twee mooie optredens. De speakers corner van de gemeenteraad zorgde voor een discussie tussen bestuur en inwoners. Milan en Sophie en Luuk en Shirley werden tijdens het kinderhuwelijk in de onecht verbonden.

Buitenprogramma

Het zonnige weer zorgde ervoor dat het buitenprogramma goed tot zijn recht kwam. De wijkteams van de gemeentelijke buitendienst stelden zich, inclusief hun wagenpark, aan de bezoekers voor. Er was veel bekijks voor het ‘simulatiespel alcohol’ van de politie Echt-Susteren/Roerdalen. Ook het wervingsteam ‘Hart voor hart Roerdalen’ en de vrijwillige brandweer Montfort gaven demonstraties. Bezoekers konden een proefritje maken met elektrische fietsen en scooters, de vervoersmiddelen van de toekomst. Ook het springkussen werd goed gebruikt.

U vindt op de site van de gemeente een aantal foto’s van de open dag.Posted in: politie, roerdalen