pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 29, 2011 11:50 am Lees verder →

Open dag gemeente Roerdalen zaterdag 1 okt. as

Roerdaledn – De gemeente Roerdalen nodigt iedereen zaterdag uit een kijkje te komen nemen in het vernieuwde gemeentehuis. Dit kan tijdens de open dag ‘Roerdalen klaar voor de toekomst’ op zaterdag 1 oktober van 11.00 tot 15.00 uur. Uiteenlopende activiteiten en presentaties zorgen voor een goed gevuld programma. De open dag wordt om 11.00 uur officieel geopend door burgemeester Ellen Hanselaar- van Loevezijn.

Diverse activiteiten
Via een korte rondleiding door het nieuwe Servicepunt, de centrale balie, krijgt u informatie over de vernieuwde dienstverlening van de gemeente. Een presentatie over de vernieuwbouw biedt een blik achter de schermen van het hele proces rondom de verbouwing van het gemeentehuis. Om 14.00 uur biedt de ‘speakers corner’ van de gemeenteraad u de kans om uw mening te geven over diverse onderwerpen die spelen in de gemeente.

Buitenprogramma
Op het voorplein (bij de oude hoofdingang) stellen de wijkteams van de buitendienst zich, inclusief hun wagenpark, aan u voor. Datzelfde geldt voor de politie Echt-Susteren/Roerdalen, het wervingsteam ‘Hart voor hart Roerdalen’ en de vrijwillige brandweer Montfort. Zij staan op de parkeerplaats bij de nieuwe ingang van het Servicepunt aan de achterkant van het gebouw.

Voor het hele gezin
Ook de kids hoeven zich tijdens de open dag niet te vervelen. Zij kunnen een ambtsketting knutselen of zich op het springkussen uitleven. Daarnaast staan er om 12.30 uur twee kinderhuwelijken op het programma: Milan en Sophie en Luuk en Shirley worden in de onecht verbonden.

De vernieuwbouw
Alle medewerkers in één gebouw en de verbetering van de dienstverlening vormden de belangrijkste aanleiding voor de uitbreiding van het gemeentehuis. In de h-vormige aanbouw is onder andere het Servicepunt Roerdalen gevestigd. Dit is de centrale balie waar inwoners terecht kunnen voor alle gemeentelijke producten en diensten. Het gebouw heeft 122 werkplekken voor de in totaal 170 medewerkers, die werken op basis van flexibel werken. De start van de verbouwing was in juni 2010. Toen werd ook de vestiging in Herkenbosch gesloten. De gemeente Roerdalen is ruim een jaar gehuisvest geweest in voormalig Zorgcentrum de Petrusberg. Sinds eind juni 2011 is het vernieuwde gemeentehuis geopend. De totale kosten bedroegen 3,5 miljoen Euro.Posted in: politie, roerdalen