By augustus 9, 2011 8:08 am Lees verder →

Open dag zaterdag 20 aug. in het Apollobad in Melick: u komt toch ook?

Roerdalen – In december werd het Apollobad vanwege de aantasting van kanaalplaten rondom het zwembad uit voorzorg gesloten. Sinds half juli is het zwembad weer geopend. Op zaterdag 20 augustus zal wethouder Herman Nijskens het Apollobad officieel heropenen. Na de heropening volgt een spetterend programma met demonstraties, workshops en intermezzo’s.

Officiële heropening
De officiële opening vindt plaats van 13.30 tot 13.45. Wethouder Herman Nijskens houdt buiten een toespraak, waarna alle kinderen een ballon mogen oplaten. Er is een mooie prijs voor degene wiens ballon het verst komt. Vervolgens zal binnen het nieuwe kinderglijbaantje in gebruik worden genomen. Vanaf 13.45 tot 16.15 uur is er een open dag met demonstraties, workshops en intermezzo’s.

Spetterend programma
U kunt kennismaken met een aantal activiteiten die door het jaar heen in het Apollobad plaatsvinden. Zo zijn er bijvoorbeeld demonstraties van aqua-joggen, van de Reddingsbrigade Melick-Herkenbosch en van zwemvereniging de Roersoppers.

Vergeet uw zwemspullen niet!
Tijdens het programma is er ook de gelegenheid om zelf het water in te gaan. Zo kunt u bij een deel van de demonstraties meedoen. Ook is er een luchtbeddenrace en kunt u de loopbrug over het water uitproberen. Aan het eind van de middag mag iedereen meedoen aan het stuivertjes duiken. Het belooft een gezellige middag te worden voor jong en oud. Kom dus allemaal naar het Apollobad op zaterdag 20 augustus en neem uw zwemspullen mee!Posted in: roerdalen