pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 4, 2015 3:04 pm Lees verder →

Open dag maandag bj pluimvee,oa Swartbroek-Weert

Swartbroek- Op 2e Paasdag (maandag 6 april) stellen diverse pluimveehouders in het land, hun deuren open voor het publiek. Tijdens deze open dag nodigen zij iedereen tussen 10.00 en 17.00 uur uit een kijkje te komen nemen in hun pluimveebedrijf. Zo kan iedereen met eigen ogen zien hoe de kippen gehouden worden, wat ze eten en hoe ze verzorgd worden. De pluimveehouder vertelt er graag alles over.

2e Paasdag: open dag bij pluimveebedrijven in Nederland

In Limburg: Weert bij familie van de Kruijs-Pennings , ittervoorterweg 18 te swartbroek. De Nederlandse pluimveehouder staat bekend in binnen- en buitenland vanwege zijn vakkennis en de hoge kwaliteit van zijn producten. Als specialist in zijn vak houdt hij zich dagelijks bezig met belangrijke zaken als kwaliteit, logistiek en veiligheid – zowel voor mens en dier als voor milieu. Het gezond en dierwaardig houden van zijn kippen staat daarbij centraal. Want de professionele pluimveehouder van vandaag weet als geen ander: gezonde dieren zijn de beste garantie voor veilig vlees en een tevreden consument.

De Stichting Kip.Kiplekker die de landelijke open dag organiseert, wil het publiek graag kennis laten maken met de pluimveesector en in het bijzonder met de pluimveehouder bij hun in de buurt. Door de pluimveesector op deze manier open te stellen, biedt de Stichting de consument de mogelijkheid zélf een kijkje achter de schermen te nemen.

Stichting Kip.Kiplekker
Doelstelling van de Stichting Kip. Kiplekker is het bevorderen van de dialoog tussen sector en burgers om zo het maatschappelijk draagvlak voor de pluimveesector te verbeteren. Door het geven van informatie en voorlichting wordt inzicht gegeven in de duurzame productiewijze en houderijsystemen van pluimvee met als aandachtspunten kwaliteit, voedselveiligheid, dierenwelzijn, milieu en controle.Posted in: Geen categorie