pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 17, 2011 6:35 am Lees verder →

Opening Limburg Festival in Lus van Linne

Roerdalen/Linne – Vandaag is de Opening Limburg Festival in lus van Linne

Deze openingsvoorstelling van het Limburg Festival op woensdagmiddag 17 augustus vormt de opmaat naar de 29ste editie die tot zondag 21 augustus doorgaat. Het Limburg Festival is en blijft een buitengewoon zomers festival, met toegankelijk theater op prachtlocaties. Vanaf 2011 recht uit het hart van Limburg: Maasgouw, Leudal en Roermond en een beetje Roerdalen

De voorstelling vindt plaats aan de oever van de Maas, met weids uitzicht op de Lus van Linne, een gebied dat Ballast Nedam Grondstoffen de komende jaren verder ontwikkelt. In nauwe samenwerking met Stichting het Limburgs Landschap worden de plassen en terreinen binnen de grote Maasmeander omgevormd tot een dynamisch stuk riviernatuur. Het gebied gaat deel uitmaken van de ecologische hoofdstructuur.
De voorstelling Transports Exceptionnels van Le Beau Geste is een onvergetelijke dans tussen een gepassioneerde danser en een imposante graafmachine (foto). Op de prachtige muziek van deadembenemende Maria Callas. U wandelt onder leiding van gidsen om circa 16 uur vanaf het startpunt nabij Sluis Linne in Panheel naar de voorstelling toe. De gidsen vertellen onderweg over de plannen rond (natuur)ontwikkeling in de Lus van Linne.
Contact: www.limburgfestival.nlPosted in: roerdalen, roermond