pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By januari 23, 2012 8:03 am Lees verder →

Opening Servicepunt Zorg Midden-Limburg op 25 jan. as.

Roermond – Woensdag 25 januari 2012 opent het Servicepunt Zorg Midden-Limburg haar deuren in Roermond. De feestelijke aftrap is bij Werkplein Regio Roermond, Looskade 4. Het programma start om 15.00 uur met een welkomstwoord door Raja Moussaoui, wethouder van de gemeente Roermond.

Doel regionale Servicepunt Zorg

De zorg is een belangrijke sector als het gaat om werkgelegenheid in Midden-Limburg; de bevolking gaat de komende jaren sterk vergrijzen en de zorgvraag stijgt daardoor. De Midden-Limburgse gemeenten, zorgaanbieders en onderwijsinstanties willen actief meewerken aan arbeidsparticipatie van werkzoekenden in de zorgsector in de vorm van een Servicepunt Zorg. Bij het Servicepunt Zorg worden vraag en aanbod van werkzoekenden en werkgevers bij elkaar gebracht. Vanuit dit Servicepunt Zorg wordt een instroomproject opgestart om werkzoekenden klaar te stomen voor een baan in de zorg.

Samenwerking

Het Servicepunt Zorg Midden-Limburg bundelt de krachten van zorgaanbieders, onderwijsinstanties en overheid. In het servicepunt werken samen: Daelzicht, Proteion Thuis, Koraal Groep, De Zorggroep, Laurentius Ziekenhuis, Zorg aan Zet, Calibris en UWV WERKbedrijf, en de Gemeenten Roermond, Weert, Nederweert, Leudal, Maasgouw, Echt-Susteren en Roerdalen.

Voor werkgevers is het servicepunt een grote steun als het gaat om bemiddelen van vacatures, informatie en advies bij personeelsvragen, subsidiemogelijkheden, premiekortingen en scholingsbonussen. Het servicepunt is gesitueerd bij het Werkplein Regio Roermond. De regie is in handen van lokale en regionale werkgevers in de zorg. Hun vraag staat centraal. Met als belangrijkste resultaat dat vacatures snel worden vervuld en toeleidingstrajecten worden gerealiseerd.Posted in: roerdalen, roermond