pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 7, 2011 10:47 am Lees verder →

Ophaaldienst grof huishoudelijk afval en kringloopgoederen in andere handen

Roerdalen – De gemeente Roerdalen heeft nieuwe afspraken gemaakt om het grof huishoudelijk afval en herbruikbare spullen bij u aan huis op te halen. Voortaan kunt u Reinigingsdienst Maasland bellen om grof huishoudelijk afval op te halen en zal het bedrijf Allerhande uw nog bruikbare spullen meenemen om in hun kringloopwinkel te verkopen.

Voorheen kon u zowel grof huishoudelijk afval als herbruikbare spullen laten ophalen door Kringloopbedrijf Bis-Bis. Het contract met deze firma is echter afgelopen.
Enkele weken geleden bereikte de gemeente al met Reinigingsdienst Maasland een overeenkomst om grof huishoudelijk afval op te halen en te verwerken. Maasland zal vanaf 1 januari 2012 ook zorgen voor het ophalen en verwerken van GFT en Restafval in onze gemeente.
Onlangs besloot het college om per direct een contract af te sluiten met Allerhande voor het ophalen van bruikbare en verkoopbare spullen. De spullen worden na een eventuele kleine opknapbeurt te koop aangeboden in hun winkel in Roggel.

Aanmelden grof huishoudelijk afval
Heeft u grof huishoudelijk afval dan kunt u dit van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 16.00 aanmelden bij Reinigingsdienst Maasland via telefoonnummer (0475) 384105. In principe kunt u al uw grof huishoudelijk afval aanmelden, met uitzondering van bouw- en sloopafval, tuinafval en chemisch afval. Bij aanmelding van het afval krijgt u meteen te horen op welke dag uw spullen worden opgehaald.

Aanmelden kringloopgoederen
Heeft u spullen die in zo’n goede staat verkeren dat ze nog een tweede leven kunnen leiden, dan kunt u die aanmelden bij Allerhande van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur via telefoonnummer (0475) 440568. Er wordt een afspraak met u gemaakt op welke dag de spullen worden opgehaald. De aanbiedingsregels zijn als volgt:
• de spullen moeten heel, schoon en goed verkoopbaar zijn,
• kleine spullen zoveel mogelijk verzamelen,
• niet opgehaald worden: bankstellen, bedden korter dan 2 meter en grote kasten (meer dan twee deuren),
• wit- en bruingoed mogen worden aangeboden, maar u kunt deze ook inleveren bij de leverancier van uw nieuwe wit/bruingoed of gratis afleveren bij het Milieusorteerstation in Montfort.Posted in: roerdalen