pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 11, 2015 3:57 pm Lees verder →

Opknapbeurt bedrijventerrein Stationsweg in Roerdalen

Roerdalen – Het bedrijventerrein Stationsweg/Roerstreek-Noord in de gemeente Roerdalen krijgt een opknapbeurt. De totale kosten bedragen € 1,5 miljoen. Die worden betaald door de Provincie Limburg en de gemeenten Roerdalen en Roermond.

Gedeputeerde Twan Beurskens gaf vandaag samen met de wethouders Chrit Wolfhagen van Roerdalen en wethouder Raya Fick-Moussaoui van Roermond het startsein door de onthulling van een informatiebord voor het project. De aanpak is gebaseerd op het zogeheten Masterplan Bedrijventerreinzone Roerstreek en het rapport Verbetering Veldweg.

Vooral het openbare gebied van het bedrijventerrein wordt aangepakt, omdat hier sprake is van achterstallig onderhoud. Zo wordt het asfalt van het wegdek vernieuwd en worden de wegbermen ingericht als parkeerplaatsen met groen er tussen. Daarnaast wordt de afvoer van hemelwater losgekoppeld en in de bodem gebracht in plaats van in het riool. Door de facelift wordt het bedrijventerrein straks een stuk aantrekkelijker

Het plan voor de reconstructie van de Stationsweg/Roerstreek-Noord is gemaakt door de Limburgse Herstructureringsmaatschappij voor Bedrijventerreinen (LHB) in samenwerking met de gemeente Roerdalen evenals Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg (OML). LHB pakt verouderde bedrijventerreinen samen met gemeenten en bedrijven aan om de kwaliteit van de terreinen te verbeteren en daarmee het vestigingsklimaat van Limburg.

Limburg telt in totaal circa 7000 hectare bedrijventerreinen waarvan ongeveer een derde is verouderd. In het verleden is al 1300 hectare opgeknapt, waarvan 700 hectare door de Provincie en 600 hectare door de gemeenten. Er is tot nu toe door LHB sinds de oprichting in december 2009 € 2,5 miljoen geïnvesteerd en in totaal voor € 8 miljoen toegezegd. De verwachting is dat dit laatste bedrag dit jaar groeit tot € 14 miljoen. De daadwerkelijke investeringen zijn vier keer zo groot.Posted in: roerdalen, roermond