porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 13, 2015 9:56 am Lees verder →

Oplichter actief in Limburg: politie waarschuwt voor zg ” gerechtsdeurwaarder’

Limburg – De recherche in Maastricht is een onderzoek gestart naar een man die telefonisch mensen heeft opgelicht in Limburg. De doelgroep betrof voornamelijk ondernemers die telefonisch werden benaderd en gevraagd om een spoedbetaling te doen in verband met openstaande facturen.

De onbekende man doet zich voor als gerechtsdeurwaarder en benaderd voornamelijk ondernemers telefonisch. In het gesprek geeft hij dan aan dat het bedrijf een factuur heeft open staan voor bijvoorbeeld advertentiekosten. Via een spoedbetaling kan het bedrijf dan gelijk geld overmaken, dat na verrekening met de factuur, weer wordt teruggestort. Dit wordt vervolgens niet gedaan en ondernemers zien het geld niet meer terug.

Op dit moment heeft de politie in Limburg vier aangiften binnen van ondernemers in Limburg die voor diverse bedragen zijn opgelicht. Dit varieert van enkele honderden tot enkele duizenden euro’s. De politie waarschuwt dan ook om deze spoedbetalingen niet te accepteren. Een gerechtsdeurwaarder voert normaliter geen spoedbetalingen via de telefoon uit. Wanneer mensen slachtoffer zijn geworden van deze oplichter kunnen ze aangifte doen bij de politie of contact opnemen via 0900 8844. De politie heeft de zaak in onderzoek.Posted in: politie