pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 20, 2012 4:06 pm Lees verder →

Opnames film St. Odilienberg: wie helpt mee verkeer te regelen?

Rerdalen – Het Kerkplein in Sint Odiliënberg wordt één van de belangrijkste decors van de bioscoopfilm ‘Hemel op Aarde’. De film wordt najaar 2012 opgenomen in heel Limburg, Op 5, 6, 7, 12 en 13 september en op 7 en 8 november vinden de opnames in Sint Odiliënberg plaats.

De dagen dat de opnamen plaatsvinden zal verkeer van Lerop naar Sint Odiliënberg bij het Kerkplein last hebben van enig oponthoud. Omdat de film zich in de jaren ’70 afspeelt zullen de makers van de film de bewoners van het Kerkplein vragen hun auto’s tijdelijk elders of in de garage te parkeren.

Verkeersregelaars
De makers van de film zoeken voor de genoemde opnamedagen gediplomeerde verkeersregelaars. De verkeersregelaars moeten het verkeer en publiek dat tijdens de opnamen over de weg wil passeren, tijdelijk tegenhouden of om de set heen leiden.
Een draaidag duurt ruim tien uur. Op sommige dagen is het mogelijk dat de verkeersregelaars de hele dag nodig zijn, op andere dagen slechts een dagdeel. De opnamen vinden bovendien soms ‘s avonds plaats, de begin- en eindtijden zijn variabel. De makers van de film zorgen voor een passende vergoeding voor de verkeersregelaars. Bovendien is er catering op de set.

Interesse?
Meld u dan aan door een e-mail te sturen naar [email protected] onder vermelding van ‘Verkeersregelaar’.
 Posted in: Geen categorie