pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 22, 2016 6:02 pm Lees verder →

Opnieuw Limburgse VVD-er in opspraak: nu met mogelijk misbruik WOB, hetgeen ontkend wordt door hem

Maasgouw – De Raad van State oordeelt vernietigend over het handelen van de Beegdense volksvertegenwoordiger Clemens Meerts, voormalig VVD-Statenlid en huidig fractievoorzitter van de VVD-Maasgouw. Hij heeft de Wet openbaarheid van bestuur (Wob) misbruikt voor eigen financieel gewin.
Volgens de nieuwssite 1Limburg vroeg Meerts namens zijn vrouw in 2014 op basis van de Wob bij circa 160 gemeenten buiten Limburg stukken op over de aanstelling of benoeming van burgemeesters en gemeentesecretarissen. Het vermoeden bestond dat het Meerts niet om de stukken ging, maar om de vergoeding die zij moesten betalen als zij de stukken niet op tijd aanleverden. ( Dat is 330 euro per keer volgens ingewijden als dat aanleveren niet tijdig gebeurt) Meerts ontkent dat het hem gaat om dit financieel voordeel.

Een groep Brabantse gemeenten stapte echter naar de Raad van State. Deze oordeelde vorige week dat Meerts misbruik had gemaakt van de Wob en dat het hem alleen te doen was om geld te verdienen. Hij heeft zodoende geen recht op de documenten. Uiteindelijk dienden er tientallen rechtszaken, die vrijwel allemaal in het voordeel van Meerts uitvielen.

(bron: 1 Limburg en Gemeente.nu)Posted in: Geen categorie