pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 15, 2012 3:35 pm Lees verder →

Oproep in Roermond : doe mee aan ‘Toon uw Tuin 2012’

Roermond – De gemeente Roermond daagt de Roermondse tuinliefhebbers al weer voor het 8e jaar op rij uit om hun voortuin, zijtuin, bedrijfstuin, balkontuin of geveltuin aan te melden.

Verfraaiing van de buurt
De gemeente wil hiermee stimuleren dat meer inwoners hun tuin verfraaien en daarmee een bijdrage leveren aan het verbeteren van het woongenot in de eigen wijk. De voortuin is immers een visitekaartje van de straat. Daarnaast zorgt het aanleggen en onderhouden van de tuin vaak voor meer contacten tussen buurtbewoners onderling. Dit bevordert de leefbaarheid in de wijk. En als de tuin groen is ingericht, dan heeft dat nog bijkomende voordelen:
-bij hevige regenval kan het water beter de grond in;
-de tuin biedt meer verkoeling op warme dagen;
-samen met de andere tuinen en groenstroken ontstaat er een groter gebied waar het voor tal van planten en dieren heerlijk toeven is.
Procedure
Door deel te nemen aan Toon uw Tuin (vignet) , laten de inwoners zien dat ze trots zijn op hun tuin. De jury bekijkt de deelnemende tuinen en selecteert vervolgens een aantal tuinen die als voorbeeld dienen voor de straat of wijk. De geselecteerde tuinen worden in het najaar bekend gemaakt. De jury let met name op zaken als uitstraling, voorbeeldfunctie, belevingswaarde, creativiteit en de mate van inpassing in de omgeving. De tuin, groene gevel of balkon moet zichtbaar zijn vanaf de openbare weg. De inschrijvingstermijn sluit op 1 juni 2012.

Wat kunt u winnen?
Iedere deelnemer krijgt een attentie als dank voor zijn/haar tuinvlijt en een uitnodiging voor de prijsuitreiking.

Hoe aanmelden?
U kunt zich aanmelden door uw naam en adresgegevens (postzegel is niet nodig) door te sturen naar:
Gemeente Roermond, Afdeling KC,
t.a.v. ‘Toon uw Tuin 2012’
Antwoordnummer 22
6040 VB Roermond
Versturen per fax: (0475) 335 959. Of uw gegevens mailen naar: [email protected]Posted in: roermond