pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juli 4, 2015 9:04 am Lees verder →

Oproep WML: beperk waterverbruik, ook om lage druk te vermijden

Roerdalen – Watermaatschappij Limburg (WML) doet een dringend verzoek het gebruik van water dat niet noodzakelijk is te beperken tijdens de ochtend- en avonduren.

Dat is tussen 6.00 uur en 9.00 uur en tussen 18.00 uur en 22.00 uur. WML vraagt u om de komende dagen tijdens de ochtend- en avondpiek niet:

de tuin te sproeien,
de auto te wassen
de vaatwasser of wasmachine aan te zetten
zwembadjes te vullen.
Problemen
Sommige gebieden hebben op dit moment last van problemen met de druk van het water. Het water komt hierdoor minder snel uit de kraan. Bovendien is het water soms bruin. Door het waterverbruik te spreiden over de dag, voorkomen we lage druk en klachten.

Extreme warmte
De problemen met het water zijn een gevolg van de extreme warmte. Hierdoor wordt meer water gebruikt dan normaal. Momenteel is het Nationaal Hitteplan actief. Dit betekent dat het nodig is om maatregelen te nemen om gezondheidsproblemen bij kwetsbare groepen te beperken. Water is een eerste levensbehoefte. Heeft u zelf last van bruin water, dan heeft uw hele buurt dat waarschijnlijk. Let in zo’n geval extra op kwetsbare mensen in uw buurt, zoals bijvoorbeeld alleenstaande ouderen. Meer over het Nationaal Hitteplan leest u Elders in dit Roerdal JournaalPosted in: roerdalen