pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 10, 2017 11:06 pm Lees verder →

COMMENTAAR: Oranje B- niveau, en zo hard op weg naar C-niveau…

Roerdalen – Het Nederlands elftal is gedegradeerd naar B-niveau of misschien wel C-niveau.
Op een speler na: Arjan Robben. Hij is natuurlijk na de zege op de Zweden ( ook met de 2 enige goals van zijn voet) de enige speler van A-klasse.
De rest van het NATIONALE elftal bleef steken op maximaal B-niveau, op niveau Finland, Ierland, Luxemburg enz. Alle andere ons omringende landen in West- en Zuid- Europa voetballen beter en… met meer talenten! Want die hebben we kennelijk niet meer. Tegen Wit-Rusland en ook tegen Zweden hebben we ze niet gezien, op de grasmat tenminste niet.waar was een spelverdeler? Moest Robben dat zijn?
Na 90 minuten: Ook ene Bas Dost of ene Janssen zijn “natte doeken ” in het strafschopgebied van de tegenstander, die nog 3 duels achter elkaar hadden kunnen voetballen om misschien dan in totaal een kans te creëren of heeeeel misschien een doelpunt te maken. De huidige bondscoach trainer bekend staat om zijn behouden voetbal moetook heel snel zijn (pensioen-)offers pakken en ook een Gullit kan kennelijk gedn deuk in Advocaats pakje boter slaan: ook voor hem geldt: wegwezen dus!
Wat een armoede op de grasmat ook tegen de Zweden weer, Spakenburg 2 speelt beter dan dit elftal! Zeker in de tweede helft: ik was blij dat de martelgang voor de spelers en …voor mij voorbij was toen de scheidsrechter het belabberde duel beëindigde. Alles moet van vore af aan beginnen anders halen we het EK 2020 ook niet. M0et dan een een internationaal mislukte R De Boer (2x al..!)de kar trekken, zoals Waterreus in de krant bepleitte.
Liever niet: een ervaren zwaargewicht als bondscoach trainer is dringend gewenst, dus gepokt en gemazeld. Ook internationaal! Zoek over de hele wereld, KNVB!
JB Redactie Roerdal JournaalPosted in: algemeen, roerdalen