pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 4, 2016 3:10 pm Lees verder →

Oranje geniet weer enig aanzien na winst tegen Engeland vorige week

Roerdalen – Oranje heeft weer enig aanzien in de voetbalwereld. Doordat het Nederlands elftal vorige week won met 1-2 van Engeland en dat was niet in de laatste plaats lekker voor Daley Blind. De zoon van de bondscoach was voor het eerst vanaf de aftrap aanvoerder van Oranje en was trots op de overwinning van zijn ploeg.

“In de fase waarin we zitten, is dit ontzettend belangrijk, een opsteker”, zei de aanvoerder tegenover SBS6. “Engeland is een topploeg met heel veel kwaliteiten. We hebben heel veel werklust en een echt team laten zien. Natuurlijk hebben we een groot deel van de wedstrijd verdedigd en maar een paar kleine kansjes gehad. Het valt net onze kant op maar ik denk dat we dat zelf hebben afgedwongen. Complimenten voor de groep.”

Ook het feit dat Blind in Engeland voetbalt maakt het natuurlijk extra lekker dat Oranje de overwinning wist te pakken op een bomvol Wembley. “Het is fijn extraatje, maar ik ga geen al te lange neus trekken”, aldus Blind, wetend dat Engeland namelijk wel naar het EK gaat.

Blind was daarnaast zeer content voor de jonge spits Vincent Janssen, die debuteerde in de basis van Oranje met een doelpunt en een assist. “Het is geweldig voor hem. Hij was ontzettend belangrijk. Ik denk dat de verdedigers niet blij waren met hem. Hij was heel gretig om dePosted in: algemeen, roerdalen