pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 3, 2016 6:01 pm Lees verder →

Oranje voetbalvrouwen kunnen zich deze week voor Rio plaatsen als…

Roerdalen – Het is erop of eronder. Vanavond zitten fans van het vrouwenvoetbal op het puntje van hun stoel voor Zwitserland – Nederland.
Deze wedstrijd is voor de Oranjevrouwen de aftrap van het spannende Olympisch Kwalificatietoernooi (OKT). Nederland hoopt zich deze week te plaatsen voor de Olympische Spelen 2016 in Rio de Janeiro.

De Oranje Leeuwinnen speelden nooit eerder een kwalificatieduel voor een Olympisch toernooi. De WK ranglijst bepaalt namelijk of een land deelneemt aan de Spelen. Omdat het Nederlands vrouwenelftal ook dit keer geen plek in de top 3 wist te bemachtigen, zouden de EUFA tickets in principe aan hen voorbij gaan. Naast Duitsland en Frankrijk had ook Engeland een plek op de Spelen in Rio. Engeland besloot echter geen aanspraak te maken op het ticket vanwege onenigheid tussen de Britse landen Wales, Noord-Ierland, Schotland en Engeland. Na het verlies van het Nederlands Elftal op het WK 2015 tegen Japan krijgen de vrouwen nu toch nog een kans op het Olympisch Kwalificatietoernooi. Alleen de winnaar gaat naar Brazilië om te vechten voor Olympisch goud.Posted in: roerdalen