pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 10, 2012 10:23 am Lees verder →

Oud-burgemeester Denie – eerder Swalmen – geeft pers veeg uit pan na Moerdijk-brand

Moerdijk/Roerdalen – Oud-burgemeester Wim Denie (voorheen burgemeester te Swalmen) van Moerdijk heeft forse kritiek op de rol die de media hebben gespeeld tijdens de brand bij Chemie-Pack. Dat zei hij deze week tegen Omroep Brabant. Het is voor het eerst dat Denie reageert op de nasleep van de brand na zijn vertrek als burgemeester.Volgens de oud-burgemeester ontbrak in veel berichtgeving elke nuance. Denie noemt als voorbeeld een uitspraak die hij deed op de avond van de brand. Hij liet toen in diverse media weten dat ‘de brandweer tot dan toe geen gevaarlijke stoffen had gemeten’. In de pers stond even later te lezen dat er geen gevaarlijke stoffen waren. Volgens de oud-burgemeester is dat een wezenlijk verschil, zo liet hij Omroep Brabant. Denie vindt het hoog tijd dat de media hun eigen rol onder de loep gaan nemen.

Wim Denie nam op 1 februari 2011 ontslag in Moerdijk. Als reden voor zijn vertrek noemde hij de lichamelijke en mentale inzet die hij niet langer kon opbrengen bij de nasleep van de brand.

Donderdag is het rapport over Chemie-Pack van de Onderzoeksraad voor Veiligheid gepresenteerd. Vorige maand lekte de belangrijkste conclusie al uit. Vooral de communicatie van de overheid naar de burgers en de media blijkt volledig te hebben gefaald. Desgevraagd door omroep Brabant wil Denie over zijn rol hierin niet inhoudelijk reageren.Posted in: roerdalen, roermond