pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 13, 2014 2:48 pm Lees verder →

Oud-minister Borst met geweld om het leven gekomen; scan in AZ Maastricht

Roerdalen- Het is inmiddels duidelijk dat oud-minister Els Borst (81) waarschijnlijk door een misdrijf om het leven is gekomen. Verwondingen aan haar lichaam en sporen bij haar huis geven aanleiding voor die conclusie. Wat er gebeurd is, is nog niet duidelijk. Of er sprake is van moord of doodslag, moet nader onderzoek uitwijzen.
De minister van staat en arts werd maandagavond dood gevonden in de garage bij haar huis in Bilthoven met een letsel op haar lichaam. Er bestond meteen onduidelijkheid over de toedracht van haar overlijden.
De technische recherche heeft uitgebreid tactisch en forensisch onderzoek op die plek en in en rond het huis verricht. In het academisch ziekenhuis in Maastricht is een scan van het stoffelijk overschot van Borst gemaakt, waarna het voor onderzoek is overgebracht naar het Nederlands Forensisch Instituut in Den Haag.

Het lichaam is woensdag aan de familie overgedragen. Els Borst wordt zaterdag in besloten kring begraven.

Het OM heeft een team van dertig rechercheurs op de zaak gezet. Het OM stelde dat het mogelijk is dat Borst een inbreker tegen het lijf is gelopen die haar heeft gedood. Ook een gerichte aanslag op het leven van de voormalige politica behoort tot de mogelijkheden.
De politie zoekt mensen die Borst sinds zij zaterdag een congres van haar partij D66 verliet, hebben gezien of gesproken. Ze zou al die avond of zondag om het leven kunnen zijn gekomen. Zo liet ze zondag verstek gaan bij een huisconcert in de buurt.
Els Borst werd geboren op 22 maart 1932 in Amsterdam. In 1994 werd ze minister van Volksgezondheid in het eerste paarse (VVD-PvdA-D66) kabinet. In 1998 was ze opnieuw minister van Volksgezondheid in het kabinet Kok II.Posted in: politie, roerdalen