pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By maart 26, 2015 8:36 pm Lees verder →

Oud-presentator en bedenker Karl Moik van Musikantenstadl overleden

Roerdalen – Een schok in de Duitse Showbizz-wereld:,Bedenker en jarenlange presentator Karl Moik van Musikantenstadl is in Salzburg op 76-jarige leeftijd overleden. Zijn programma bestaat nog enkele maanden op de Oostenrijkse, Zwitserse en Duitse tv , maar verdwijnt binnenkort van het scherm in deze vorm. zZeer tot ongenoegen van vele vooral oudere kijkers, ook uit Nederland.

Karl Moik kreeg bekendheid met de Volkstümlichen Hitparade bij de ORF en vanaf 1980 met Musikantenstadl, dat drie jaar later ook door de Duitse televisie ARD werd overgenomen. Moik stierf in het ziekenhuis aan de gevolgen van een eerdere zware hartaanval 2014. Enkele maanden geleden vierde hij nog zijn gouden huwelijksfeest; hij was vader van 2 kinderen.

Het programma presenteerde hij al sinds 2005 niet meer zelf en
Moik werd in 2005 ingeruild voor de huidige presentator Andy Borg. Dat kwam ondermeer omdat hij het er niet zo mee eens was dat de ARD de show wilde moderniseren om meer jongere kijkers te trekken. Borg presenteert de aflevering van eind juni dit jaar ook voor het laatst, omdat de omroepen de show verder willen moderniseren en ook andere doelgroepen bereiken.
Zoveel shows als vroeger hebben hebben ARD en ZDF niet meer, maar nog wel voor elk jaargetijde een grote schlagershow met presentator Florian Silbereisen en vier keer per jaar Musikantenstadl: op 28 maart vanuit Oberwart en dat is morgen. De eerstvolgende aflevering van zaterdag 28 maart is om 20.15 uur. Ook de Oostenrijkse ORF en Zwitserse SRF zenden dit programma uit.Posted in: roerdalen