pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 6, 2016 9:05 am Lees verder →

Oud-sterspelers Seedorf betrokken bij Panama papers – schandaal?

Roerdalen – Oud-sterspelers Clarence Seedorf, ooit speler van onder andere Ajax en AC Milan, is mogelijk betrokken bij een belastingschandaal. De Nederlandse kranten ‘Trouw’ en ‘Het Financieel dagblad’ weten dat Seedorf en mogelijk nog honderden andere Nederlanders worden genoemd in de zogeheten ‘Panama Papers’.

Kranten uit verschillende landen hebben de resultaten bekend gemaakt van een wereldwijd onderzoek naar belastingparadijzen. De zogeheten Panama Papers omvatten 11,5 miljoen documenten, spreadsheets, e-mails en andere bestanden.

Seedorf zou voor zijn motorraceteam Seedorf racing een sponsorcontract hebben afgesloten met de juwelier Morellato voor ruim zes ton. Daarna zou het contract een aantal keren zijn verkocht via bedrijven op de Maagdeneilanden. Uiteindelijk zou het bedrijf voor drie miljoen euro verkocht zijn. Onduidelijk is dus wat er met de overige 2,4 miljoen is gebeurd. Mogelijk heeft Seedorf hieraan verdiend of misschien is de winst naar twee compagnons gegaan.Posted in: algemeen, roerdalen