pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 19, 2016 12:38 pm Lees verder →

Outlet zegt huurovereenkomst Cox op: ontslag 130 man

ROermond – Na 15 jaar horecazaken op het Designer Outlet Roermond wordt de huurovereenkomst van Cox & Co niet verlengd. Voor alle 130 medewerkers wordt ontslag aangevraagd.

De eigenaar van het Designer Outlet Roermond McArthurGlen heeft er, ondanks de goede prestaties van horecaonderneming Cox & Co, voor gekozen om de huurovereenkomst met Cox & Co niet te verlengen vanaf 21 november 2016.

Na een 15-jarige huurovereenkomst voor een viertal horecagelegenheden van Cox & Co (www.coxenco.com) op het Designer Outlet Roermond heeft McArthurGlen besloten om in zee te gaan met een andere, internationaal georiënteerde, partij.

Door deze gebeurtenis heeft Cox & Co voor alle medewerkers van Cox Horeca Outlet BV, met ingang van 21 november 2016, collectief ontslag aangevraagd. Aangezien de overnemende partij de horeca-activiteiten in dezelfde lokaliteiten voortzet, is de verwachting dat deze partij medewerkers zal overnemen. Tevens zijn er organisatorische gevolgen voor het gehele Management Team van Cox & Co.

Bij de opening van het Designer Outlet Roermond in 2001 kreeg Cox & Co het exclusief recht op het exploiteren van de horecagelegenheden (www.coxenco.com). Met een aanzienlijke diversiteit aan horeca-activiteiten en grote inzet van vele medewerkers is Cox & Co in de onzekere beginfase en tijdens de explosieve groei van het merkendorp met volle overgave alle bezoekers tot dienst geweest. Tot op heden blijven de horecagelegenheden Segafredo, Café DE, Piet Friet en Bufkes Outlet indrukwekkende groeicijfers vertonen. “Het is bijzonder spijtig dat er voor ons nu een einde komt aan 15 jaar horecatopsport op het Designer Outlet Roermond,” aldus Wim Cox, directeur van Cox & Co.

Aangezien Cox & Co een financieel gezonde organisatie is, staat de continuïteit van de Roermondse horecaonderneming niet op het spel. Cox & Co exploiteert afgezien van het Designer Outlet nog 11 andere horecagelegenheden in Zuid-Nederland. Tevens is het bedrijf zich aan het oriënteren op nieuwe activiteiten.Posted in: algemeen, roermond