pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 25, 2011 5:09 am Lees verder →

Overlast deze week door aanleg nieuw spoor Swalmen-Reuver enz

Roerdalen – ProRail vernieuwt in de herfstvakantie (deze week) bijna vijf kilometer spoor tussen Swalmen en Reuver. Tussen Venlo en Tegelen wordt er in het eerste weekend ook een ecopassage onder het spoor geplaatst. In verband met deze werkzaamheden is er geen treinverkeer mogelijk. Veolia-Transport zet bussen in en adviseert reizigers zich van te voren goed te informeren over de reismogelijkheden via www.ov9292.nl.

Vijf kilometer nieuw spoor
Tussen Swalmen en Reuver worden de bestaande spoorstaven, ballast (spoorgrind) en dwarsliggers vernieuwd. Dat is nodig om het spoor in goede conditie te houden en te zorgen dat de treinen er soepel en veilig overheen kunnen blijven rijden. De werkzaamheden starten op zaterdag 22 oktober om 01:30 uur en duren tot donderdag 27 oktober 05:00 uur. Omwonenden kunnen hinder ondervinden en zijn per brief geinformeerd.

Ecoduct
Tussen Venlo en Tegelen plaatst ProRail in opdracht van Rijkswaterstaat een ecoduiker onder het spoor van 6 meter breed, 2 meter hoog en 18 meter lang. Dit project is onderdeel van de uitbreiding van de A74 door Rijkswaterstaat en de herinrichting van de Wilderbeek en de Venlose Molenbeek door het waterschap Peel en Maasvallei. Deze werkzaamheden duren tot maandag 24 oktober 07:00 uur.

Overwegen
In verband met de werk zijn veel overwegen in genoemde regio voor al het wegverkeer gesloten. Er zijn omleidingsroutes beschikbaar.Posted in: roerdalen, roermond