pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 18, 2013 1:18 pm Lees verder →

Begrafenis in prinsenpak: Overleden carnavalsprins van 39 jaar in Mheer stond midden in het leven”; verslagenheid is groot

Roerdalen/Mheer – In het Zuid-Limburgse plaatsje Mheer is iedereen nog verslagen. Dieo verslagen en ongeloof heerst er. Zulks naar aanleiding van de plotselinge dood van de prins van de Sjravelerre, de carnavalsvereniging van Mheer.
De prins was Ronny Lemlijn en hij is aswoensdagmorgen overleden.
Lemlijn is 39 jaar oud geworden en laat zijn Prinses Marleen en 3 zoontjes na. Mogelijk is hij overleden na hartfalen. Op verzoek van zijn familie en weduwe wordt hij in het prinsenpak begraven.
Vanwege het trieste nieuws is de website van de carnavalsvereniging uit de lucht gehaald.
Een bewoonster van Mheer, die dicht bij de carnavalsvereniging staat maar onbekend wil blijven: “Het is in en in-triest dat zoiets moet gebeuren. Ronny stond met zijn 39 jaar midden in het leven en was een enthousiast iemand. Als prins ging hij voorop en bij al de carnavalsactiviteiten was hij present. Onbegrijpelijk dat hij er niet meer is”, aldus de bewoonster.
“Wij zullen hem gedenken niet alleen als een geweldige prins maar vooral ook als een beminnelijke inwoner van Mheer. Ons medeleven gaat uit naar zijn echtgenote Marleen en hun drie zoontjes. Voor hen is het nog het ergste”.

Vorig jaar werd het dorp vlak voor carnaval ook al geconfronteerd met een overlijden . Toen overleed Frans Willems, de vader van prins René III. Destijds werd besloten de festiviteiten niet af te gelasten.Posted in: roerdalen