pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 22, 2015 12:33 pm Lees verder →

Overmorgen actie niet roken van start: stoptober

Roerdalen – Donderdag 24 september 10.30 uur is de provinciale kick-off van Stoptober. De GGD’en Zuid-Limburg en Limburg-Noord trappen samen met Maurice Graef (oud-profvoetballer Roda JC en VVV Venlo) in het Seacon Stadion De Koel van VVV Venlo de campagne Stoptober af. Stoptober 2015 wordt letterlijk doeltreffend.

28 dagen niet-roken
Met deze actie worden rokers opgeroepen om vanaf 1 oktober 28 dagen niet te roken. Na 28 dagen niet-roken hebben ze nog eens 5x meer kans blijvend te stoppen met roken. Maurice Graef is ambassadeur van Stoptober in Limburg en vertelt:
“Als profvoetballer heb ik mogen ervaren hoe fijn het is om lekker in je vel te zitten. Gezond bewegen, gezonde voeding en gezond gedrag maakten mij KERNgezond! Roken is dodelijk, ik wil leven. Jij ook?”

Aanmelden
Limburgers die overwegen te stoppen met roken, kunnen zich aanmelden op de website www.stoptober.nl en de gratis Stoptober-app downloaden. Niet alleen via de app worden deelnemers dit jaar ondersteund en aangemoedigd, ook via social media, door mensen uit de eigen omgeving, mede-stoppers en andere bekende en onbekende Nederlanders. Nieuw in 2015 is dat deelnemers ook via e-mail tips en ondersteuning kunnen ontvangen. Aan de eerste editie van Stoptober vorig jaar deden ruim 38.000 mensen mee.

Initiatiefnemers
Stoptober is een initiatief van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), KWF Kankerbestrijding, Hartstichting, Longfonds (voorheen Astma Fonds) Alliantie Nederland Rookvrij, Hartstichting, GGD GHOR Nederland en Trimbos-Instituut.Posted in: roerdalen