pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By augustus 6, 2017 4:10 pm Lees verder →

Overval op bejaarde Deurne

Deurne – Een bejaarde man is in de nacht van 5 op 6 augustus overvallen in zijn woning in Deurne. Het slachtoffer werd bedreigd en geslagen. We zijn op zoek naar de daders en komen graag in contact met getuigen die iets gezien of gehoord hebben dat ons wellicht kan helpen.

inbreker forceert deur met koevoet
In de vroege ochtend van zondag 6 augustus werd rond 2.45 uur een bejaarde man overvallen in zijn vrijstaande woning aan de Wittedijk in Deurne. De man lag te slapen toen hij plotseling wakker schrok van een aantal mannen die in zijn slaapkamer stonden. Hij werd bedreigd en geslagen. Het huis van de man werd doorzocht en de daders zijn vervolgens met een geldbuit verdwenen. Zij zouden in een kleine auto zijn gestapt op de Wittedijk. Een getuige die op het vluchtmoment van de daders door de straat fietste en hen aansprak werd ook bedreigd. Het slachtoffer is voor een medische controle uit voorzorg meegenomen naar het ziekenhuis.

Onderzoek
De recherche doet uitvoerig onderzoek naar de overval. Forensische deskundigen hebben de woning en directe omgeving op sporen onderzocht en uiteraard doen wij ook een buurtonderzoek.

Getuigen
De daders zouden in een kleine donkerkleurige auto zijn gestapt die weg is gereden via de Hazenveldweg, richting de Zeilberg. Heb je iets gezien of gehoord dat te maken kan hebben met deze overval? Meld dit. Dat kunnen zaken van uiteenlopende aard zijn, zoals bijvoorbeeld verdachte personen, auto’s of misschien heb je in de afgelopen dagen, weken opvallende situaties geconstateerd in de omgeving van de woning. Allemaal zaken die wij graag willen weten omdat het ons kan helpen bij het oplossen van deze overval. Deel je informatie met ons. Dat kan door te bellen naar 0900-8844 of door onderstaand tipformulier in te vullen. Blijf je liever anoniem, neem dan contact op via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Hoe gaan overvallers te werk?
De meeste overvallers komen binnen door gewoonweg aan te bellen. Ook komen ze binnen door inbraak, insluiping of overrompeling van de bewoners zoals afgelopen nacht in Deurne. Soms doen de overvallers zich voor als een bezorger van bijvoorbeeld post of bloemen, of ze vragen of ze het toilet mogen gebruiken. Zo’n babbeltruc kan gewelddadig worden (hoeft niet) en zo uitlopen op een woningoverval. Bij overvallen wordt in de meeste gevallen gedreigd met geweld. Vaak leidt dat tot het gebruik van fysiek geweld. Een overval verloopt vaak chaotisch. Slachtoffers die de dader aanvallen, lopen een groot risico om gewond te raken.

Handel volgens RAAK
Mocht je slachtoffer worden van een woningoverval, dan is het verstandig om de overvaller niet tegen te werken. Het gaat immers om je veiligheid. Het is beter om het signalement van de dader(s) in je op te nemen en wanneer de gelegenheid daar is dit direct op te schrijven. Een goed signalement kan ons helpen de dader te achterhalen. De politie adviseert ook voor woningovervallen het RAAK-principe: Rustig blijven, Aanvaarden, Afgeven van geld of goed en Kijken. Bel zodra het kan 112. Heb je professionele hulp nodig? Neem dan contact op met Slachtofferhulp. Op www.politie.nl vind je meer informatie en preventietips rondom woningovervallen.

Heeft u meer informatie?
Laat het ons weten via het tipformulier.Posted in: algemeen, politie