pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By februari 7, 2015 11:23 am Lees verder →

Overval op winkel in Asten

Asten – De politie doet onderzoek naar een overval op een winkel in Asten op donderdagavond 5 februari. Zij wil graag in contact komen met getuigen.

Een winkel aan het Burgemeester Ruttenplein in Asten werd donderdagavond rond 17.30 uur overvallen. Een onbekende man bedreigde een medewerkster met een mes en eiste geld. Vervolgens vluchtte de dader met zijn buit op een fiets die voor de winkel stond.

Signalement
De overvaller betreft een blanke man, naar schatting 50 jaar met grijs krullend haar. Hij is ongeveer 1.70 meter lang en droeg een grijze jas met een donkere spijkerbroek. De politie wil graag in contact komen met getuigen die iets gezien of gehoord hebben dat op welke manier dan ook verband kan houden met deze overval. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844. Anoniem melding doen kan uiteraard ook, bel dan 0800-7000.

Meld verdacht gedrag
Overvallen hebben een enorme impact op hun slachtoffers. De aanpak van dit zogeheten Hoge Impact Delict heeft topprioriteit bij de politie. De politie kan deze problemen niet alleen aanpakken. Daarvoor heeft zij de hulp nodig van anderen. De politie werkt daarom veel samen met partners zoals gemeenten, woningcorporaties, e.d. Ook kunnen inwoners zelf een belangrijke rol in het voorkomen van deze misdrijven spelen. Gezamenlijk moeten we zorgen voor een veiligere samenleving. U kent uw buurt namelijk het beste. U weet wie uw buren zijn en in welke auto’s zij rijden. Bel altijd 112 als u in de buurt iets verdachts ziet. Noteer bijvoorbeeld het kenteken van de verdachte auto en/of het signalement van de verdachte persoon. Geef dit door aan de politie. Blijf rustig, neem geen risico’s! Meld uw naam, uw woonplaats, het adres en wat er precies aan de hand is. De kans dat overvallers gepakt kunnen worden, neemt toe als u bij de politie meldt wanneer u verdachte zaken waarneemt.Posted in: politie