By november 20, 2012 6:15 am Lees verder →

Overval supermarkt Linne: 2 arrestaties

Linne – Maandagavond heeft de politie twee jongens gearresteerd nadat zij een gewapende overval pleegden op een supermarkt aan de Groenstraat te Linne. Beide jongens zijn in verzekering gesteld.

Rond kwart voor acht kwam het tweetal de supermarkt binnen. Ze liepen rechtstreeks naar de caissière die ze een groot mes lieten zien waarna ze aangaven dat ze geld wilden. Een jongen droeg een bivakmuts en de ander een shawl en een muts. De caissière was op dat moment een klant aan het helpen en ze riep meteen naar de bedrijfsleider door de intercom. Op datzelfde moment vluchtten de overvallers zonder buit naar buiten.

De gealarmeerde politie kon het tweetal een kwartier later aanhouden in de buurt van de Maas. Oplettende getuigen wisten te vertellen dat beide jongens die kant op waren gerend. Beide jongens zijn 16 jaar oud en ze zijn afkomstig uit Maasbracht en Stevensweert.

De politie komt graag in contact met de vrouwelijke klant die op het moment van de overval door de caissière werd geholpen. Zij is een belangrijke getuige in deze zaak. De politie is bereikbaar via telefoonnummer 0900-8844.Posted in: politie