pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 6, 2011 9:45 am Lees verder →

Overval Venlo op You Tube

Roerdalen/Venlo – De politie Limburg-Noord heeft een filmpje op YouTube geplaatst waarop een verdachte te zien is die een overval heeft gepleegd bij een parfumerie aan de Vleesstraat. Daarnaast is een foto van de verdachte getwitterd op het twitteraccount @politieln. De politie hoopt hiermee tips te krijgen over de man die op 4 augustus de overval pleegde. Op het filmpje zijn naast de dader in het witte poloshirt ook twee andere personen te zien die vermoedelijk bij de overval betrokken waren. Bij de overval raakte een medewerkster gewond doordat de dader het slachtoffer op de grond duwde.

Het filmpje is te bekijken op het YouTube-account van de politie Limburg: www.youtube.com/politielimbrg (zonder -u-). Het filmpje heeft de titel “Verdachte overval parfumerie Venlo, 4 augustus 2011”.
Personen met tips over deze personen worden verzocht zich te melden via 0900 8844 of anoniem via Stichting M. (0800 7000).

Persbericht overval 4 augustus:

De politie is op zoek naar getuigen van een overval op donderdagavond rond 21.30 uur aan de Kruisherenstraat. Twee medewerksters van een winkel aan de Vleesstraat werden bij de personeelsingang aangesproken door een onbekende man die zei dat hij een wapen bij zich had. Een van de slachtoffers werd op de grond geduwd terwijl hij geld eiste van het tweetal. Hij wist met een nog onbekend geldbedrag te vluchten. Het betrof een blanke man van ongeveer 23-30 jaar oud met een normaal postuur. Hij had blond kort haar met veel gel en slag. Hij had een gebit met gele tanden en droeg een wit shirt met rood op de borst en zwart/blauwe strepen. De politie is een buurtonderzoek gestart. Ook is er een Burgernetbericht verstuurd. Dit heeft nog niet geleid tot een aanhouding. De politie is op zoek naar getuigen of zij die meer informatie hebben over deze zaak. Zij kunnen contact opnemen met de politie van de basiseenheid Venlo-Centrum via telefoonnummer 0900-8844. Ook kan geheel anoniem melding worden gemaakt bij de onafhankelijke Stichting M. via het gratis telefoonnummer 0800-7000.Posted in: politie, roerdalen, video