By december 22, 2011 1:59 pm Lees verder →

Overvallers Venlo vluchtten te voet…

Venlo – De politie heeft een onderzoek ingesteld nadat er woensdagmiddag omstreeks 16.00 uur een melding binnen kwam van een woningoverval aan de Hertogin Isabellastraat te Venlo. Drie mannen hebben in de woning de bewoner bedreigd met een wapen. Daarbij is er vermoedelijk ook met het wapen geslagen waardoor de bewoner gewond is geraakt aan het hoofd. Hiervoor is een ambulance ter plaatse gekomen.

De daders zijn na de overval in onbekende richting te voet gevlucht. De politie heeft direct na de overval een onderzoek opgestart en heeft met meerdere politiepatrouilles uitgekeken naar de overvallers. Op dit moment is er nog niemand aangehouden. Wat er precies is buitgemaakt bij de overval wordt ook nog onderzocht. Onder andere Forensische Opsporing zal ter plaatse een onderzoek instellen.

Van de drie daders droeg er één een paarse jas, de andere twee droegen een lichtgekleurde jas en spijkerbroeken. De overvallers hadden een gele mand en gekleurde plastic zakken bij zich. Het gaat om getinte mannen in de leeftijd van 20 tot 25 jaar. De politie roept personen met tips op zich te melden via 0900 8844 of anoniem via Stichting M. (0800 7000).Posted in: politie