pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 20, 2014 10:38 am Lees verder →

Paarden in Brabant mishandeld

Best/Bakel – De dierenpolitie doet onderzoek naar diegenen die verantwoordelijk zijn voor twee mishandelingen van paarden. Getuigen worden verzocht zich te melden.

Tussen zaterdagmiddag 11 en maandagmiddag 13 oktober werd een paard in een wei aan de Vleutstraat in Best mishandeld. In de nacht van maandag 13 op dinsdag 14 oktober gebeurde dat ook met een paard in een wei aan de Aarle-Rixtelseweg in Bakel. Beide dieren liepen door de mishandelingen zwaar letsel aan en rond de vagina op. Ze werden door dierenartsen behandeld aan hun verwondingen. De eigenaren deden aangifte.

Onderzoek
De dierenpolitie startte direct onderzoeken naar diegenen die verantwoordelijk zijn voor het toebrengen van dit letsel en zij werkt daarin nauw samen met dierenartsen. De technische recherche onderzocht de paarden en de omgeving op de eventuele aanwezigheid van sporen die zou kunnen leiden naar de dader of daders. Vooralsnog zijn er geen aanwijzingen dat er tussen beide zaken een verband zit.

Getuigen
De politie roept iedereen die informatie heeft die kan helpen om deze zaken op te lossen met klem op zich te melden. U kunt bellen met het landelijk politienummer 0900-8844. Als u getuige bent van een mogelijke mishandeling bel dan direct het alarmnummer 112! Wilt u liever uw naam niet zeggen, dan kunt u met uw informatie terecht bij Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000.Posted in: politie