pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 8, 2015 12:58 pm Lees verder →

Paus bedankt ook weer Nederlandse bloemen-bijdrage (m m v Paul Deckers Posterholt)

Posterholt – Het is bijna een jaarlijkse bedevaart. Donderdag 2 april vertrok de enthousiaste Posterholtse bloemist Paul Deckers weer naar Rome voor de jaarlijkse bloemversiering van het St. Pietersplein en het balkon van de St. Pieter. Sinds donderdag was het Vaticaan vier dagen het werkterrein van Deckers cs. Samen met het team van Vandervoort had de gedreven bloemkunstenaar uit Posterholt weer een mooie versiering gemaakt.

,,Ook dit jaar weer “bedankt voor de bloemen” door Paus” – missie geslaagd!”, twitterde een tevreden Paul Deckers na afloop zondagmiddag opgetogen.

Tijdens de Paasmis kwam de versiering goed in beeld. Om 12.00 uur sprak de Paus tijdens zijn Paaswens het gebruikelijke Urbi et Orbi uit achter een kleurige bloemversiering. De paus stond bij deze traditionele passzegen onder meer stil bij de moorden door moslimfundamentalisten op talloze christelijke studenten afgelopen week in Kenia. Zijn gedachten en gebeden gingen uit naar de jonge mensen die werden gedood.
Verder riep hij op tot dialoog tussen Palestijnen en Israeli, en hoopte hij op een definitief akkoord van de VS en andere landen met Iran. Dat brengt de wereldvrede een stuk dichterbij, aldus de paus. Ook riep hij op tot het beëindigen van de humanitaire tragedies in Syrië en Irak. Na afloop zeiden Vaticaan-watchers dat de rede van de paus dit jaar misschiet ietwat te somber gestemd was: er gebeuren gelukkig ook nog genoeg positieve zaken in de wereld waar men blij om moet zijn. Vanwege het slechtere (regenachtig) weer waren er volgens dezelfde watchers minder mensen op het St Pietersplein “naar de beleving en bezieling van de duizenden was er niet minder om”.Posted in: roerdalen