pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 16, 2016 4:12 pm Lees verder →

PSV-spits baalt als een stekker…

Roerdalen/Eindhoven – – Wéér had PSV het meeste balbezit en de meeste kansen, maar ook trof het weer een tegenstander met een uitblinkende keeper en een tegenstander die met de spaarzame kansen wél heel effectief omging. Net als tegen FC Groningen en Heerenveen eindigde ook de wedstrijd tegen Heracles in een teleurstellend gelijkspel (1-1) en liep PSV dus weer duur puntverlies op.

Kansen op meer doelpunten had PSV zeker. Ook spits Luuk de Jong, die ondermeer de paal en de uitblinkende Heracles-keeper Bram Castro op zijn pad vond. De spits baalde zichtbaar na afloop.

De Jong: “Het is wel frustrerend. Je bent zoveel beter en speelt 99 procent op de helft van de tegenstander. We krijgen zelf veel kansen en dan is één kans tegen meteen een goal, waardoor we niet winnen. Dat is heel frustrerend.”
Uitblinkende keepers
Opvallend is ook dat de keepers van de tegenstanders van PSV de laatste weken steeds een heldenrol kunnen vervullen. Volgens De Jong kan PSV dat zichzelf ook aanrekenen. “Het is misschien ook onze schuld dat keepers steeds tegen ons uitblinken. Je moet er voor zorgen dat de keeper de bal net niet kan hebben. Wij geven ballen die ze net wél kunnen hebben en daardoor kunnen ze uitblinken”Posted in: algemeen, roerdalen