pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By september 21, 2012 8:42 am Lees verder →

Peelpush Meijel bij jubileum Voluntas Posterholt dit weekeinde

Posterholt – Volleybalclub Voluntas in Posterholt bestaat 40 jaar. Dit weekeinde is er feest : zaterdag oa een receptie van 18-19.30 uur en daarna een feestavond(besloten).
Zondag is er een clinic voor de jeugd en speelt Peelpush Meijel een wedstrijd teven Oudegem ,nummer 4 van Belgie: een topper dus.
Peelpush Dames 1 zit in aanloop naar het nieuwe seizoen. . Trainer/coach Johan Leenders ziet zijn ploeg elke week weer groeien en ook al wisselen goede momenten zich nog af met minder goede momenten, toch mag worden geconcludeerd dat er grote stappen worden gezet. Komend weekend zal de jonge ploeg ongetwijfeld opnieuw stappen zetten als er een dubbel programma wordt afgewerkt. Op zaterdag 22 september reizen de dames naar het Belgische Zoersel waar wordt gestreden tegen teams uit Belgie en Nederland. Op zondag 23 september maakt de Peelploeg haar opwachting in Posterholt waar gastvereniging VC Voluntas haar 40-jarig bestaan viert. Iets om trots op te zijn!

Voluntas is in 1972 opgericht uit een fusie tussen tLwee verenigingen: Volleybalvereniging Voluntas, die bestond uit volleyballende studenten, en gymclub De Eendracht, een grote gymvereniging voor jongeren. Deze fusie is dan ook de reden dat Voluntas al vanaf het begin een groot aantal jeugdleden kent en het moge duidelijk zijn dat de vereniging daar trots op is. Bij Voluntas staat sportiviteit, enthousiasme en plezier in het spel voorop. De kracht die de vereniging hiermee weet uit te stralen is daEt er voor iedereen een plek is. Dit wordt ook zo ervaren door de leden die Voluntas samenvatten als een hechte en solide vereniging.

Een club voor iedereen vraagt om een jubileum voor iedereen. De jubileumcommissie heeft hard gewerkt om dit te realiseren en is er in geslaagd een mooi programma in elkaar te zetten. In het weekend van zaterdag 22 september en zondag 23 september worden er verschillende jubileum-activiteiten georganiseerd in sporthal De Wiëe in Posterholt. Zo is er op zaterdag een goochelclown voor de allerkleinsten, worden clinics georganiseerd, is er een receptie en aansluitend een besloten feestavond.
Slotstuk van het jubileumweekend (zondag 23 september) is een volleybalclinic voor de B- en C-jeugd van Voluntas verzorgd door Johan Leenders, trainer/coach van Peelpush Dames 1. De clinic wordt gevolgd door een internationale volleybalwedstrijd waarin Peelpush Dames 1 de strijd aangaat met VC Oudegem uit Belgie (4e in de Belgische competitie).Posted in: roerdalen