pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 12, 2012 10:56 am Lees verder →

Peiling:VVD blijft verliezen; winst CDA, PVV, 60+

Roerdalen – De VVD en PvdA verliezen flinke steun onder de bevolking door de onvrede over de omstreden maatregelen van het nieuwe kabinet. De twee partijen zakken steeds verder weg in de wekelijkse peiling van Maurice de Hond.

De maatregelen doen de regeringspartijen niet goed. Aldus meldt Elsevier.nl

De VVD verliest opnieuw 4 zetels en staat nu op 23 zetels. De PvdA is in een week tijd gezakt van 30 naar 27 zetels bij De Hond. Bij de verkiezingen twee maanden geleden kreeg de VVD 41 zetels en de PvdA 38.

Voor de VVD is de peiling de slechtste score sinds juli 2010. Een kwart van de VVD-kiezers geeft tegen De Hond aan waarschijnlijk nooit meer op de liberalen te zullen stemmen.

De commotie die is ontstaan rond de invoering van de inkomensafhankelijke zorgpremie heeft regeringspartij VVD zeker zeshonderd leden gekost. Er ontstond grote commotie toen bleek dat door de nieuwe zorgpremie grote groepen maandelijks honderden euro’s extra moeten gaan betalen.

Vanwege het verzet heeft het kabinet inmiddels aangekondigd de omstreden zorgpremie niet in te voeren.

De andere partijen profiteren van de ontevreden kiezers. De PVV stijgt 3 zetels in de peiling en is nu even groot als de VVD. Bij de verkiezingen was het gat tussen de twee partijen nog 26 zetels.

Het CDA haalt zijn beste prestatie in een peiling sinds april 2011. De christendemocraten zijn gestegen naar 16 zetels, 3 meer dan in de Tweede Kamer.Posted in: roerdalen