porn videos tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By oktober 6, 2015 5:11 pm Lees verder →

Penis van leraar ( bestemd voor zijn ‘lief’) per ongeluk via whatsapp naar leerlingen gestuurd

Horn – Een docent van scholengemeenschap Sint Ursula in
Horn zal niet snel meer een spannend plaatje naar zijn partner whatsappen. De man stuurde een tijd geleden per ongeluk via WhatsApp een foto van zijn penis naar een groep waar ook leerlingen in zaten.
De afbeelding was tijdens een erotisch gesprek op WhatsApp bedoeld voor zijn partner, maar de man klikte per ongeluk de verkeerde groep aan.
Dat meldt o.a Dagblad De Limburger.

De overkoepelende organisatie Stichting Onderwijs Midden-Limburg startte een onderzoek en kwam tot de conclusie dat het ‘een hele domme fout’ betrof, zonder kwade bedoelingen. De docent mag les blijven geven op de school, maar niet meer aan de leerlingen die de foto onder ogen kregen. Een oplossing waar zowel de leraar als de betrokken ouders zich in konden vinden.

Het incident is voor SOML overigens geen aanleiding geweest om striktere regels te hanteren als het gaat om contact tussen docenten en leerlingen via sociale media, aldus Thieu Kikken voorzitter van het college van bestuur van SOML tegen de Limburgse pers.

,,Het is een handige manier van communiceren buiten de lessen om, waarbij leerlingen bijvoorbeeld vragen kunnen stellen over lesstof of huiswerkbegeleiding. Hier is sprake geweest van een domme vergissing.”Posted in: Geen categorie