pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 29, 2016 3:39 pm Lees verder →

Per 1 jan. Keuze dienstverlening Bibliotheek in Roerdalen

Roerdalen – Vanaf 1 januari 2017 verandert in de gemeente Roerdalen het bibliotheekwerk. De bibliotheek in Sint Odiliënberg, sluit in de huidige vorm.

Voor de inwoners die niet naar de locatie in Roermond kunnen of willen is de gemeente bezig met het realiseren van afhaalpunten in alle kernen. Klanten met een serviceabonnement kunnen boeken bestellen en laten bezorgen in een afhaalpunt. Voor een instructie en uitleg zie website gemeente.

Men heeft geprobeerd om deze afhaalpunten zoveel als mogelijk te realiseren daar waar reeds een bibliotheekvoorziening is, namelijk bij de vrijwillige bibliotheken in de diverse kernen.

Vanaf januari kunt u hiervoor op de volgende plaatsen terecht:

Vlodrop: in de Blokhutbib, Koebroekweg 3.
Deze bibliotheek is geopend van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 12:00 uur en dinsdag en donderdagmiddag van 14:00 tot 17:00 uur.
Herkenbosch: in de Open Bieb in woonzorgcentrum Bosscherhof, Bosscherhof 1.
Deze bibliotheek is geopend op woensdagmiddag en vrijdagmiddag van 14:30 tot 17:00 uur.
Sint Odiliënberg: in de huidige locatie van de bibliotheek in de Roerparel, Schaapsweg 22.
Vanaf januari wordt hier hard gewerkt door een groep vrijwilligers aan een op te zetten Open Bieb. Deze bibliotheek is voor het afhaalpunt in januari geopend op donderdag van 14:00 tot 16:00 uur. Voor informatie over het vrijwilligersinitiatief kunt u terecht bij Afra Simons: [email protected]
Zodra er meer duidelijkheid is over de afhaalpunten in Montfort, Melick en Posterholt, zullen wij dit langs deze weg bekend maken. Deze informatie vindt u ook op website www.bibliorura.nl en zal tevens via onze nieuwsbrieven verzonden worden.

Heeft u vragen, suggesties, behoefte aan meer informatie, mail of bel dan beslist. [email protected] Op werkdagen tussen 9:00 en 18:00 uur: (0475) 519 000Posted in: algemeen, roerdalen, roermond