pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By december 13, 2012 12:20 pm Lees verder →

Pesten weer oorzaak: meisje (15) springt voor de trein; afscheidsbrief

Roerdalen/Staphorst – Een vijftienjarig meisje uit Staphorst heeft zich voor de ogen van haar klasgenoten bij een spoorwegovergang voor de trein geworpen. Het meisje zou haar zelfmoord in een brief hebben aangekondigd.

Dat schrijft de regionale krant De Stentor.

In de brief zou de VMBO-scholiere van de Agrarische Onderwijs-instelling Terra in Meppel pesten noemen als oorzaak voor haar zelfdoding. Ze zou de pesters zelfs bij naam hebben genoemd.”
Zo meldt Elservier.nl op de site

Een lid van het Schoolbestuur bevestigt tegenover De Stentor het bestaan van de brief maar wil niet ingaan op de inhoud.

Het meisje deed twee jaar geleden nog mee aan een poëziefestival voor scholieren in Meppel, schrijft de Meppeler Courant.

Met haar gedicht won ze de eerste prijs. Juryvoorzitter Jean Pierre Rawie zei onder de indruk te zijn van de moed van het meisje om het gedicht tegenover een volle zaal zelf voor te dragen.

Anderhalve maand geleden beroofde de twintigjarige Tim Ribberink zich van het leven omdat hij werd gepest.Zijn ouders namen in de rouwadvertentie een deel van zijn afscheidsbrief over: ‘lieve pap en mam, ik ben mijn hele leven bespot, getreiterd, gepest en buitengeslotenenzPosted in: gedicht, roerdalen