pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By april 30, 2016 1:51 pm Lees verder →

Piet de Visser wilde Christiano Ronaldo naar Eindhoven (PSV) halen

Roerdalen – De al bejaarde Piet de Visser is de ontdekker van vele talenten in de voetbalwereld. De scout werkte dertien jaar voor PSV, maar daar werden zijn bevelen niet altijd opgevolgd.

De Visser wilde Cristiano Ronaldo en Luisao naar Eindhoven halen, maar de bemoeizucht van Jan Reker, de toenmalig algemeen directeur, verpestte de overgang. Dat vertelt de scout in zijn boek ‘Meesterscout, fde mooiste ontdekkingen van Piet de Visser’.

Over Reker is De Visser duidelijk: “Hij wilde scouten. Maar dat was zijn taak helemaal niet. We hadden een speciaal team en ook technisch manager Stan Valckx ging weleens speuren. Maar dat doet een algemeen directeur toch niet?”

De Visser schreef Luisao aan als vervanger voor Alex, maar Reker koos de Mexicaan Francisco Rodriguez. “Een aardige verdediger, maar hij kon niet in de schaduw staan van Alex. Reker heeft zich daarop verkeken. Het uitblijven van resultaten kostte hem in 2009 de kop.”

Zes jaar nadat de scout begon bij PSV zag hij Cristiano Ronaldo voor het eerst op een jeugdtoernooi in Toulon. Sporting Portugal wilde tien miljoen dollar voor Ronaldo. “Dat vond PSV veel te veel voor zo’n jonge voetballer. Manchester United durfde het wel aan”, besluit De Visser.Posted in: algemeen, roerdalen