pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By mei 11, 2016 10:24 am Lees verder →

Pinkstermaandag ook in Montfort Dag van het Kasteel

Montfort – Op Tweede Pinksterdag opent kasteel Montfort de poort in het kader van de Landelijke Dag van het Kasteel en biedt een gevarieerd programma, speciaal voor gezinnen met jonge kinderen. Bezoek bijvoorbeeld het tentenkamp van een heuse riddergroep, die demonstraties zwaardvechten en boogschieten bieden. Ontdek hoe zwaar een harnas is en ga zelf in gevecht met de ridders tijdens de ´kiddy-battle´. Of ontdek hoe vroeger van wol kleding werd gemaakt.

Ook kan worden deelgenomen aan de kinderworkshop middeleeuws schrijven en de kinderworkshop wapenschilden maken of laat je vader opsluiten in de schandpaal. En wat te denken van het prachtige spel van het muzikale poppentheater Plansjet of een spannende roofvogelshow? Verder zijn er rondleidingen, kunnen kinderen zich laten schmincken en kan letterlijk een steentje worden bijgedragen aan de restauratie van de kasteelkelders.

Met dit gevarieerde programma is een bezoek aan de kastelendag in Montfort beslist de moeite waard. Zeker in combinatie met een vriendelijke entreeprijs: € 3 voor volwassenen en jongeren vanaf 14 jaar en € 1,50 voor kinderen van 4 tot 14 jaar. Kasteel Montfort is op 25 mei geopend van 11 tot 17 uur.Posted in: algemeen, roerdalen