pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By juni 13, 2018 8:04 am Lees verder →

Plan in Melick gaat niet door: makelaar geen eigenaar

Kwaliteitsimpuls voor Melick voorlopig van de baan

Roerdalen – Het voornemen om twee woningbouwlocaties in Melick te ontwikkelen gaat voorlopig niet door. Het gaat om de locatie aan de Marie Koenenstraat en daaraan gekoppeld de Groenstraat in Melick.

Voorwaarde koopovereenkomst
Op het moment van aangaan van de ontwikkelingsovereenkomst had de projectontwikkelaar het perceel aan de Groenstraat nog niet in eigendom. Voorwaarde in de overeenkomst was daarom dat binnen 14 dagen een koopovereenkomst alsnog zou worden gesloten. Dit is helaas niet gelukt.

Garage Geelen
De ontwikkeling had een tweeledig doel van versterking van de kern: sloop en sanering van de voormalige garage Geelen en terugbrengen van een groene-park-beleving in het nieuwe wonen op beide locaties. Wethouder Eugenie Cuijpers: “We vinden het jammer dat partijen er niet uit zijn gekomen. Door de sloop en sanering van de voormalige garage Geelen zou er eindelijk een veelbesproken ‘rotte plek’ in Melick verdwijnen. Als gemeente moeten we nu een stap terug doen. We gaan nu kijken welke scenario’s wel haalbaar zijn om de locatie Groenstraat alsnog tot ontwikkeling te kunnen brengen.”

Plan ‘parcjes’
Samen met projectontwikkelaar Wing Group B.V. uit Roermond zouden binnen de kern Melick twee ‘parcjes’ gerealiseerd worden. Kern Architecten had de deelplannen uitgewerkt en de gebieden ingericht met in totaal 28 energieneutrale woningen in een groene omgeving.
Daarnaast zou de gemeenteraad tijdens de komende raadsvergadering van 5 juli nog moeten besluiten over het financiële kader van dit plan.Posted in: algemeen, roerdalen, roermond