pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
By november 5, 2016 3:57 pm Lees verder →

Plus blad voor senioren: met sex leef je langer…

Roerdalen -Het veel gelezen en alom gewaardeerd senioren-magazine Plus schrijft recentelijk op haar site dat je met meer sex een langer leven hebt: De meeste dingen die echt lekker zijn, zijn niet goed voor je gezondheid. Maar er is één vette uitzondering. Seks.
Uit allerlei wetenschappelijk onderzoek blijkt dat seks gezond is en zelfs levensverlengend werkt, omdat…

* … het, net als andere heel ontspannende zaken, de bloeddruk verlaagt.

* … het de slaap bevordert en een pijnstillende werking kan hebben. Dit gebeurt doordat het hormoon oxytocine vrijkomt, vooral tijdens een orgasme, maar ook tijdens strelen en knuffelen.

* … het de kans op een depressie vermindert. En dat geldt voor alle vormen van plezierig vrijen, dus ook ook voor masturberen, samen of alleen (mits dat zonder schuldgevoel gepaard gaat).

* … bij vrouwen kan helpen om blaasverzakking en incontinentie te voorkomen. De reden; tijdens het vrijen worden de bekkenbodemspieren getraind.

* … het de kans op prostaatkanker vermindert. Mannen die altijd al gewend zijn vaak te vrijen en dat blijven doen (en dat is meestal zo, ook al vrijen de meeste mannen wat minder vaak naarmate ze ouder worden) hebben op latere leeftijd minder kans op prostaatkanker. Dat komt waarschijnlijk vooral doordat er bij de zaadlozing afvalstoffen worden afgevoerd.

* … het goed is voor het hart. Mannen die twee keer per week klaarkomen, hebben een 2 keer zo laag risico op acute hartdood en een hartaanval dan mannen die minder dan 1 keer per maand seksueel actief zijn.

* … het levensverlengend werkt. Hoe vaker mannen klaarkomen, hoe langer ze leven. Vrouwen leven langer naarmate ze genieten – en dat kan ook zonder dat ze een orgasme krijgen.

M.m.v. Henriette Schoones, Praktijk voor seksuologie en relatietherapie in Tiel

Susanne de Joode, uit Plus Magazine juni 2014Posted in: algemeen, roerdalen