By maart 6, 2013 2:34 pm Lees verder →

Poedelnaakte man probeerde 17-jarige aan te randen: zij kon vluchten

Soerendonk – Een 17-jarige fietster uit Eindhoven werd vrijdagmiddag even na tweeën op de Strijperdijk nabij een daar gelegen camping (bij een drempel richting een bospad) door een automobilist aangerand. De man sneed haar af zodat ze gedwongen werd te stoppen. Hierna stapte de man, volledig naakt, uit zijn auto en pakte haar vast.

Het meisje zag kans zich lost te wrikken. Ze fietste hierna hard weg richting de camping. Tijdens de schermutseling passeerden een aantal auto’s. De inzittenden van deze auto’s zouden iets gezien kunnen hebben. Een van de passerende automobilisten zou zelfs geclaxonneerd hebben.

De politie wil graag met deze getuigen of andere ooggetuigen in contact komen. De informatie die zij hebben kan leiden tot de opsporing van de aanrander. Hij zou haar met een zwarte Volkswagen Golf de pas hebben afgesneden en na de schermutseling weer zijn ingestapt en weggereden.

(Oog)getuigen kunnen contact opnemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem kan ook, telefoon: 0800-7000.Posted in: politie