By november 22, 2011 7:01 pm Lees verder →

Poging tot aanranding Weert

Weert – De politie onderzoekt een poging tot aanranding, dinsdagavond in Weert. Tussen 18.30 en 18.45 uur kreeg de politie de melding van een 17-jarige vrouw, die op de Graafschap Hornelaan ter hoogte van de Herenstraat van haar fiets was getrokken. De dader had haar op dreigende toon gesommeerd mee te komen. Toen die dader zag dat even verderop twee vrouwen kwamen aanlopen, sloeg hij lopend op de vlucht over de Herenstraat in de richting van de Biest.
Het gaat om een man van naar schatting 40 tot 50 jaar, ongeveer 1.60 meter lang. Hij sprak Nederlands zonder Limburgs accent. De man droeg een zwarte gebreide muts en een strakzittend kort jasje. Hij was niet bril- of baarddragend.
De politie wil graag in contact komen met beide vrouwen die kwamen aanwandelen, omdat zij als getuigen mogelijk meer hebben gezien dat tot aanhouding van de dader kan leiden. Deze vrouwen, maar uiteraard ook andere getuigen, wordt gevraagd contact met de politie in Weert op te nemen via telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via de Stichting M. via 0800-7000.
(Posted in: politie